Your link text

Pinnebrød | Oppskrift

Pinnebrød

Pinnebrød

5 Fra 1 Stemme
Oppskrift av: Hanna Larsen Course: SiderettDifficulty: Lett
Porsjoner

8

Porsjoner
Tid

1

hour 

20

minutes
Calories

148

kcal

Ingredienser

  • 1 t tørrgjær

  • 1 ts sukker

  • 300 g mel

  • 2 dl vann

  • 2 ss olivenolje

  • 1 ts salt

Oppskrift

  • Bland alt innholdet i en bolle, men pass på at vannet er lunkent for å ikke drepet gjæret. (du trenger ikke kna deigen)
  • La deigen stå å heve i bollen med et håndkle over i rundt en time
  • Flytt deigen ut av bollen og del opp i 8 mindre boller.
  • Tvinn rundt en pinne og hold brødet over glørne for å forhindre å brenne det. Spinn brødet sakte rundt for best resultat.

Video Oppskrift

Tips

  • Perfekt å ta med ut på tur i marka