Your link text

Pavlova | Oppskrift

Pavlova

Pavlova

0 Fra 0
Oppskrift av: Hanna Larsen Course: DessertDifficulty: Medium
Porsjoner

8

Porsjoner
Tid

2

hours 
Calories

373

kcal

Ingredienser

  • 4 stk Egg

  • 2.5 dl Sukker

  • 1 ts Vaniljeekstrakt

  • 1 ts Sitronsaft

  • 2 ts Maisstivelse

  • 5 dl Krem

  • 6 stk Kiwi

Oppskrift

  • Forvarm ovnen til 300 grader
  • Pisk eggehvite i en bolle til den er stiv men ikke tørr. Tilsett sukker litt og litt og pisk godt. Hell så i vaniljeekstrakt, sitronsaft og maisstivelse. Pisk videre til alt er blandet inn. 
  • Hell blandingen utover på et bakepapir og bygg den utover i en sirkel. Dette vil etterlate en liten forsenkning i midten. 
  • Stek i ca 1 time og avkjøl så på en rist. 
  • Pisk krem i en bolle til den er stiv. Hell det så over pavlovaen og topp med kiwi-skiver (eller annen frukt)

Video Oppskrift

Tips

  • Bruk ulike frukter for å brilliere med toppingen.