Your link text

Nachos | Oppskrift

Nachos

Nachos

0 Fra 0
Oppskrift av: Hanna Larsen Course: MiddagDifficulty: Middels
Porsjoner

6

Porsjoner
Tid

30

minutes
Calories

305

kcal

Ingredienser til taco-krydderet

  • 2 ts chilipulver

  • 1 1/2 ts kosher salt

  • 1 ts granulert hvitløk

  • 1 ts granulert løk

  • 1 ts spisskummen

  • 1/2 ts oregano

  • 1/4 ts sort pepper

  • Ingredienser til nachosen
  • 1 ts vegetabilsk olje

  • 400 g kjøttdeig

  • 60 ml vann

  • 1 pose tortilla chips

  • 200 g ost

Oppskrift

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Miks sammen alt krydderet sammen i en bolle.
  • Stek kjøttdeigen i panne med vegetabilsk olje sammen med krydderblandingen og tilsett vann. La det steke i rundt 8 minutter, eller til kjøttet er brunt.
  • Varm Nacho-chips på en plate i den forvarmede ovnen i noen få minutter.
  • Legg chipsen i bunnen av en ildfast form og dryss litt ost over dem, og la det smelte. Tilsett deretter kjøttet og resten av osten i lag oppover. (her kan du være kreativ med innholdet)
  • Sett formen inn i ovnen og la den stå i mellom 5-10 minutter, eller til du ser osten blir gylden.

Video Oppskrift

Tips

  • Serveres gjerne med mais, rømme, salsa og jalapeno.