Your link text

Lasagne

5 Fra 1 Stemme
Oppskrift av: Hanna Larsen

4

Porsjoner
Tid

1

hour 
Kalorier

501

kcal

Ingredienser

  • 12 Stk hvete lasagne pasta

  • 400 g karbonadedeig

  • 2 fedd hvitløk oppkuttet

  • 1/2 ts hvitløkspulver

  • 1 ts ørket oregano

  • Salt og pepper

  • 400 g cottage cheese

  • 2 stk Egg

  • 65 g revet Parmesan ost

  • 1.5 Gass Tomat-basilikum pasta saus

  • 260 g revet mozzarella ost

Oppskrift

  • Forvarme ovnen til 175 grader
  • Fyll en stor kjele med lett saltet vann og putt det over høy varme til vannet koker. Når vannet koker, ha oppi lasagne pastaen. Kok pastaen uten lokk, rør en gang i blant. Kok pastaen er gjennomkokt, men fortsatt litt hard å bite i, ca 10 minutter. Deretter fjern pastaen.
  • Legg karbonandedeigen i en panne over medium varme, og ha oppi hvitløk, hvitløkspulver, oregano, salt og svart pepper. Stek kjøttet, og knus det til små biter mens det steker, til det ikke lenger er rosa, ca 10 minutter.
  • I en bolle, blad sammen cottage chessen, eggene, og parmesan osten til det er skikkelig blandet.
  • Plasser 4 pastaplater side ved side på bunnen av en 23×33 cm ildfast form. Legg deretter på et lag med tomat-basilikumm sausen, et lag med karbonadedeig og så et lag med ostemixen. Gjennomfør den samme prosessen to ganger til, avslutt med et lag med saus, før du sprinkler hele toppen med mozzarella ost. Deretter trekk et lag med aliminiumsfolie over den ildfaste formen.
  • Putt lasagnen inn i den forvarmede ovnen inntil all ost på toppen har smeltet og det begynner å boble, rundt 30 min. Fjern aliminiums folie og putt den ildfaste formen tilbake helt til osten har begynt å brune, ca 10 minutter til. Før du skal servere denne nydelige retten er det lurt å la den stå i rundt 10 minutter for å kjøle seg ned.

Informasjon

  • En god forrett før lasagne er bruchetta, mens en passende siderett er en hvitløksbaguett. 

[pt_view id=”adcb82ewm8″]

Ingen kommentarer å vise.

Legg igjen en kommentar